Exclusieve winddoeken voor sponsors

27 februari 2024


Dit jaar krijgt onze club een kleine metamorfose. Wij zijn samen met onze sponsors druk bezig om de sponsormogelijkheden verder uit te breiden. Er komen exclusieve winddoeken om nog meer aandacht te genereren voor de bedrijven die ZTC financieel steunen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we de traditionele sponsorborden op baan 1 t/m 5 gaan vervangen door winddoeken met opdruk. Elke baan zal voorzien worden van een uniek winddoek in de kleur zwart met witte opdruk, waarvan het ontwerp samen met de sponsor wordt afgestemd (zie bovenstaand voorbeeld).

In totaal hebben we 16 van deze exclusieve winddoeken beschikbaar. Daarvan zijn er nu 11 al afgenomen door diverse sponsors. Er zijn dus nog vijf doeken over, te weten:

  • Baan 6: eigen winddoek van 6 x 2 meter voor €350 per jaar óf ...
  • Baan 6: combi-winddoek van 6 x 2 meter voor €195 per jaar (2 sponsors op 1 doek)
  • Baan 7: eigen winddoek van 6 x 2 meter voor €350 per jaar
  • Baan 9: eigen winddoek van 12 x 2 meter voor €495 per jaar
  • Baan 9: eigen winddoek van 6 x 2 meter voor €295 per jaar  

Ben jij ondernemer en wil je onze club steunen? Deze winddoeken bieden een prachtige kans om jouw bedrijf op een opvallende manier te presenteren aan de vele leden en bezoekers van onze tennisclub. Deelname aan dit unieke sponsorprogramma is al mogelijk vanaf €195 per jaar.  

Indien je geïnteresseerd bent om je bedrijfsnaam te laten schitteren op een van onze tennisbanen, nodigen we je uit om het formulier op onze website in te vullen. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] of [email protected] voor meer informatie.  

Voor uitgebreide details over onze plannen en sponsormogelijkheden verwijzen we je graag naar deze pagina op onze website www.zuidlaardertennisclub.nl/sponsorplan_winddoeken. Hier vind je ook een mogelijkheid om je wensen via een contactformulier met ons te delen. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze vernieuwingen als wij, en kijken uit naar een succesvol en sportief partnerschap in 2024! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 409 1654

Adres

Wolferdinge 1a
9471 JM Zuidlaren

KVK-nummer

40045908