Fietscentrum Zuidlaren Toss

Dinsdagavond

Beste leden, de toss op dinsdag heeft een lange traditie. Vele leden, met of zonder tenniservaring, hebben daar ooit hun eerste wedstrijdjes gespeeld, nieuwe tennispartners gevonden en de gastvrijheid van de kantine letterlijk en figuurlijk geproefd. Ook de laatste jaren wordt de dinsdagavond altijd druk bezocht door een vaste club van spelers, die op de mooie zomeravonden genieten van elkaars tennis.

Hierbij willen we iedereen, maar vooral ook onze nieuwe leden nadrukkelijk uitnodigen. Het bestuur zou het prachtig vinden om voortbouwend op al het moois wat er al is, van die dinsdag een echte clubavond te maken, waar beginners en gevorderden, recreatief en meer wedstrijdgericht elkaar ontmoeten op en om de baan. Ook als bestuursleden zullen we ons gezicht weer laten zien, voor en achter de bar, maar zeker ook op de baan. Nieuwe leden welkom te heten en in te wijden in de mooie tennissport, blijft een belangrijk speerpunt voor ons als bestuur, maar we hopen ook mensen die een tijdlang niet hebben getennist of geen vaste tennispartner hebben, opnieuw te enthousiasmeren voor de club-tossavond.

We verzamelen altijd rond 19.45 bij de baan en delen dan iedereen een voor partijtje tennis van een half uur. Daarna volgen er vaak nog twee rondes, maar u kunt altijd eerder stoppen. Tussendoor koffie en voor later op de avond heeft de kantine ook genoeg te bieden aan hartige hapjes of een verkoelend drankje. Aarzel niet en voel u welkom.

 

Woensdagochtend

Uitnodiging voor de woensdagochtend toss, van 9:30 – 12.00 uur (aanwezig 9.15 uur)

Evenals vorig jaar worden in de maanden april tot ongeveer half december de woensdag Toss-ochtend gehouden, tot de buitenbanen gesloten zijn. Hiervan wordt het meest gebruik gemaakt door de dames en heren 50+ers van onze vereniging. Deze groep zorgt met jarenlange ervaring onderling voor een soepel verloop van de Toss-ochtend. Halverwege de ochtend is er een koffiepauze.

De woensdagochtend Toss is evenwel toegankelijk voor alle senioren-leden van Z.T.C.

Ook voor nieuwe leden is dit een prima mogelijkheid om overdag gezellig en sportief te tennissen buiten competitieverband. Nieuwe contacten worden zo gemakkelijk gelegd.

Je hoeft van tevoren geen afspraak te maken. Je bent iedere woensdagochtend welkom. Kom rond 9:15 uur naar het Z.T.C.-complex en doe mee met de Toss-ochtend.

 

Overige Toss ochtenden

Van april t/m september is er op ons tenniscomplex wekelijks op maandagochtend en op vrijdagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur een Toss ochtend (zonder koffiepauze) voor de dames en heren 50+-ers en andere senioren-leden van onze vereniging. Wil je meedoen, zorg dan dat je ongeveer een kwartier voor aanvang aanwezig bent.

 

 

Mede mogelijk gemaakt door:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 409 1654

Adres

Wolferdinge 1a
9471 JM Zuidlaren

KVK-nummer

40045908