Verhuur banen via Meet & Play

Verhuur en reserveren

Verhuur van de blaashal is mogelijk voor leden en niet leden. Je kunt de vrij beschikbare banen huren via Meet&Play. Een aparte app van de KNLTB waarmee baanverhuur mogelijk is gemaakt. Klik verder om nadere informatie te krijgen.
 
 
Alle verhuur wordt via het afhangbord geregeld, zodat ook in de vrij uren banen gereserveerd kunnen worden. We maken hiervoor gebruik van de KNLTB app Meet&Play
 
Voor Meet&Play heb je een apart account nodig (dit is dus niet het Clubapp account). Meet & Play is beschikbaar via een app maar ook via onze website bij Zoek&Boek op de homepage of Meet&Play vanuit het menu "Activiteiten".
 
Via de app of de website kun je beschikbare banen huren en direct afrekenen.
 
Toegang tot de blaashal:
  • Leden kunnen met hun KNLTB leden pas naar binnen zolang de fysieke pas nog beschikbaar is. Inmiddels is bij de toegang ook een pincode toegang aangelegd. Ieder lid heeft een pincode (en kan deze ook opvragen in de ClubApp, de toegangscode bij de optie "Home") zodat ook via de pin toegang kan worden verkregen.
  • Indien leden via Meet&Play een baan huren, dan krijg je de pincode in de Meet & Play app in beeld nadat de betaling is afgerond. Daarnaast ontvang je een bevestigings-email en herinnerings-email waarin waarin de pincode staat vermeld.
  • Niet leden die vaste huurder zijn krijgen tevens een pincode toegewezen om toegang tot de hal te krijgen.
  • Niet leden die via Meet&Play boeken krijgen de pincode die zichtbaar wordt in de Meet & Play app nadat de betaling is afgerond. Tevens krijg je de pincode toegestuurd via een bevestigings-email en een herinnerings-email.
  • De pincode / toegangscode is altijd een code van 6 cijfers.
Reserveringen voor losse uren via Meet&Play betreft minimaal 1 uur à € 25,-- per uur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 409 1654

Adres

Wolferdinge 1a
9471 JM Zuidlaren

KVK-nummer

40045908