Indoor tennis

TENNISHAL ZUIDLAREN

Stichting Tennishal Zuidlaren (STZ) en Zuidlaarder Tennis Club (ZTC) hebben de samenwerking uitgebreid. Vanaf seizoen 2022-2023 zal ZTC de organisatie en exploitatie van de tennishal verzorgen. Dit houdt in dat voortaan de verhuur van banen voor de vaste huurders en het reserveren van banen op vrije uren via ZTC verloopt. ZTC draagt ook zorg voor het onderhouden van de banen in de blaashal en het opbouwen en afbreken van de hal.

De tennishal staat opgebouwd in de periode van 1 oktober tot 1 april.

Vanaf het seizoen 2022-2023 gaan we de baanreservering in het afhangbord invoeren, zodat ook in de vrij uren banen gereserveerd kunnen worden. We maken hiervoor gebruik van de KNLTB app Meet&Play

Voor Meet&Play heb je een apart account nodig. Het is beschikbaar via een app maar ook via onze website bij Zoek&Boek op de homepage of Meet&Play vanuit het menu "Activiteiten". Via de app resp. de website kun je beschikbare banen huren en direct afrekenen. Leden kunnen met hun KNLTB leden pas naar binnen. Niet leden wordt verzocht om na een reservering een mail te sturen naar [email protected] zodat we de toegang naar de hal kunnen regelen. Helaas is ons nieuwe toegangssysteem op basis van een pincode die je krijgt als je reserveert nog niet geleverd.

Reserveringen voor losse uren minimaal 1 uur à € 25,-- per uur.

Indien gereserveerde uren minder dan 24 uur voor de aanvang worden geannuleerd, is de huurder de helft van de huur verschuldigd.

Voor informatie over het huren van de hal of als je voor een langere periode een baan wilt huren kunt u contact op nemen met Mevr. Marieke Deuring (telefoon 06 252 825 58; email [email protected]).

Klik hier voor de algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden.