Indoor tennis

TENNISHAL ZUIDLAREN

Stichting Tennishal Zuidlaren (STZ) en Zuidlaarder Tennis Club (ZTC) hebben de samenwerking uitgebreid. Vanaf seizoen 2022-2023 zal ZTC de organisatie en exploitatie van de tennishal verzorgen. Dit houdt in dat voortaan de verhuur van banen voor de vaste huurders en het reserveren van banen op vrije uren via ZTC verloopt. ZTC draagt ook zorg voor het onderhouden van de banen in de blaashal en het opbouwen en afbreken van de hal.

De tennishal staat opgebouwd in de periode van 1 oktober tot 1 april.

Vanaf het seizoen 2022-2023 gaan we de baanreservering in het afhangbord invoeren, zodat ook in de vrij uren banen gereserveerd kunnen worden. We gaan hiervoor gebruik maken van de KNLTB app Meet&Play. Zodra deze operationeel is zullen we dit communiceren.

Reserveringen voor losse uren minimaal 1 uur. Voor de losse verhuur tarieven klik op de volgende link: Tarieven.

Voor informatie over huur van de hal kun je contact opnemen met Marieke Deuring (telefoon 06 252 825 58; email [email protected]).

De vaste huurders kunnen via bijgaande link de reservering voor het komende winterseizoen indienen: Aanvraag reserveren tennishal voor vaste huurders.

Klik hier voor de algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden.