Tennisschool Future Tennis

Wil jij je tennisniveau verbeteren ongeacht je niveau? Wil jij gezellig met een groep dames en/of heren een balletje slaan om zo mensen te leren kennen die dezelfde sport uitvoeren?
Ben jij op zoek naar een uitdagende omgeving om fanatiek de tennissport te beoefenen?

Kom dan trainen op de banen van ZTC! Future Tennis organiseert de tennistrainingen voor leden van ZTC.

Of je nu wel of geen ervaring hebt met de sport, of je nu op hoog of laag niveau tennist, of je nu jong of al iets ouder bent, iedereen kan zijn of haar niveau verbeteren.

Future Tennis onder leiding van Maurits Post, werkt alleen met gediplomeerde tennistrainers die speciaal opgeleid zijn om jou beter te maken en plezier te laten beleven aan de sport. Future Tennis wil graag de tennissport laten floreren en de leden vermaken op en naast de baan.

Voor de jeugd is er het Tenniskids programma waarbij de kinderen met aangepaste ballen, rackets en baangrootte het spelletje op een leuke speelse manier aanleren om de tennissport uiteindelijk recreatief of prestatief te gaan beoefenen.

Meld je nu aan bij Future Tennis voor de tennislessen voor het nieuwe seizoen!*

Op de site van Future Tennis doe je de volgende stappen:

1. Registreer je op de website
  2. Je ontvangt binnen 24 uur een wachtwoord waarmee je in kan loggen op de site. Je krijgt dan toegang tot alle informatie over trainingen bij ZTC
  3. Pas je wachtwoord aan
  4. Lees je in over het nieuwe incasso systeem Club Collect
  5. Schrijf je in voor de trainingen

“Ook de mensen die een doorlopende overeenkomst hebben met Future Tennis moeten zich inschrijven voor de trainingen via de website.”

E-mail: [email protected]
Website: www.futuretennis.nl

* Om tennisles te volgen bij Future Tennis dien je lid te zijn van ZTC.