ZTC start met laddercompetities

17 april 2021

Nu de competitie is uitgesteld, lijkt het nog ver weg tot we een echte wedstrijd kunnen spelen. Maar daar komt verandering in!
Op 1 mei is de laddercompetitie gestart, zodat we elkaar, als clubleden, kunnen uitdagen en ‘hoger op de ladder’ kunnen komen. De gezonde strijd aangaan, daar draait het om.

Welke competities?

Er zijn 6 competities aangemaakt:

1. Enkel: mannen én vrouwen kunnen elkaar uitdagen
  2. Dames dubbel: Damesduo’s kunnen elkaar uitdagen
  3. Heren dubbel: Herenduo’s kunnen elkaar uitdagen
  4. Gemengd Dubbel: Gemengde duo’s kunnen elkaar uitdagen
  5. Jeugd Enkel: Jeugdleden gemengd kunnen elkaar
  6. Jeugd Dubbel: Jeugdleden gemengd kunnen elkaar uitdagen

Hoe werkt het?

Via de ClubApp kun je onder het tabje ‘Spelen’, ‘Wedstrijden’ en dan ‘Ladder’ aanklikken. Daar verschijnen de bovengenoemde competities.

1)      Selecteer een competitie
2)      Klik op inschrijven (bij dubbelen als team inschrijven)
3)      Klik op "uitdaging" om een ander lid uit te dagen
4)      Reserveer een baan op de gebruikelijke manier

Laddercompetitie ClubApp

Nadat je jezelf hebt ingeschreven, komt deze competitie te staan bij ‘mijn competities’. Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen).
Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen. Zodra de uitdaging is geaccepteerd, kun je een baan reserveren op de gebruikelijke manier.

Spelregels?

Je speelt in sets zoals tijdens iedere competitie.
Speel je een enkel, dan speel je 3 kwartier tegen elkaar en voert de eindstand in via de Clubapp.
Speel je een dubbel, dan speel je 1 uur tegen elkaar en voert de eindstand in via de Clubapp.

Waar strijden we om?

De competitie start dus op 1 mei en eindigt op 30 oktober. En zoals bij elke competitie zijn er ook winnaars. In elke categorie zijn er dus wat leuke prijzen te winnen. Er is een prijs voor degene die de meeste wedstrijden heeft gespeeld en er is een prijs te winnen voor degene die de grootste stijging heeft doorgemaakt.

Ga er mee aan de slag en daag elkaar uit voor een gezonde strijd! Heb je vragen, neem dat contact op met Inge Spitters ([email protected]) of Kirsten Gorter ([email protected]).

Nieuwscategorieën ZTC competitie nieuws