Vrijwilliger evenement 5 november 2022

12 november 2022

5 november j.l. hebben we de vrijwilligers van ZTC in het zonnetje gezet en getrakteerd op een hapje en drankje! Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor onze club. Een kwart van onze club draagt op een of andere manier bij aan de club die we zijn. Dankzij de vrijwilligers

• hebben we een prachtig tennispark
  • zijn de banen goed verzorgd
  • kunnnen competitie spelen
  • zijn er leuke, gezellige en sportieve toernooien
  • is er in Baan 10 en op het terras veel gezelligheid
  • wordt de jeugd begeleid
  • zorgen we ervoor dat ieder lid en iedere gast welkom is en zich thuis voelt

Er wordt door vrijwilligers veel gedaan zonder dat we ons daar bewust van zijn. Vandaar dat we deze mensen in het zonnetje willen zetten. BEDANKT commissies, bestuur en "losse" vrijwilligers!

We hebben ze getrakteerd op een stampot buffet (verzorgd door De Pieper van Wouter Heerema) en we hebben tijdens dit evenement tevens een pubquiz gedaan en op de foto zie je de winnaars: Andre, Kirsten, Peter en Rene. De pubquiz werd verzorgd door Ward en Imca.

Kortom, een welverdiend evenement voor de vrijwilligers.