Schrijf je voor 15 maart in voor ZTC diensten

21 februari 2021

We hopen dat we snel weer veilig met elkaar de baan op kunnen om te genieten van de tennissport. Op dit moment zijn de activiteiten op ZTC vanwege corona nog beperkt, maar we willen al wel graag een voorschot nemen voor het moment dat we elkaar weer op de club kunnen ontmoeten.

Het is daarom vanaf nu mogelijk om je eigen ZTC diensten in te plannen. We vragen competitie spelende leden zich voor 3 diensten in te schrijven en de andere leden voor 2 diensten. Dit jaar kun je je voor het eerst inschrijven via de KNLTB Clubapp (of via inlog website ZTC).

Een overzicht van de verschillende diensten en uitgebreide informatie hierover vind je op de ZTC-site.

Schrijf je snel in!! Na 15 maart zullen leden die zich nog niet hebben ingeschreven, worden ingedeeld door de kantinecommissie.

Voor nieuwe leden organiseren we een startavond met uitleg over de diensten, zodra de coronasituatie het weer toelaat.

Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk een van de leden van de kantinecommissie benaderen.

Nieuwscategorieën ZTC clubnieuws