Open dag en seizoensopening op 1 april 2023

11 februari 2023


Hallo tennisfans! Kom op 1 april naar ZTC

Het is bijna zover: het nieuwe tennisseizoen 2023 bij Zuidlaarder Tennisclub (ZTC) gaat van start. Op 1 april (van 10.00 - 16.00 uur) nodigen wij iedereen uit, van jong tot oud, om samen met ons kennis te maken met deze fantastische sport. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt, je bent van harte welkom op onze tennisbanen. We hebben rackets en ballen beschikbaar en onze leden zullen je graag helpen om de basis van tennis onder de knie te krijgen. En als je al vaker hebt gespeeld, dan dagen we je uit om tegen onze leden te spelen.

Bekijk video: Nederland tennist!

ZTC bestaat 70 jaar

En wat dacht je van de kantine? Na het spelen van een paar potjes tennis kun je bij ons terecht voor een lekkere kop koffie. Maar dat is nog niet alles! ZTC bestaat al 70 jaar en telt maar liefst 450 leden, waaronder veel jongeren. We zijn enorm trots op onze twee teams in de Topklasse van Nederland. Zij spelen op het hoogste niveau competitie, dus kom zeker kijken en geniet van spectaculaire wedstrijden.

Tennis is meer dan alleen sporten. Het sociale element is minstens zo belangrijk. Op onze club ontmoet je mensen die dezelfde passie delen als jij. Daarom nodigen we je uit om op 1 april naar onze feestelijke opening van het tennisseizoen te komen. Het wordt een dag vol tennisplezier en gezelligheid.

Gratis tennistraining

Wil je jouw tennisspel naar een hoger niveau tillen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Maurits Post, voormalig mondiale tennisser en eigenaar van tennisschool Future Tennis, geeft les bij ZTC. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag met jou. Op 1 april geeft hij gratis training om jouw tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, aarzel niet en sluit je aan bij onze club. We hebben alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd op en buiten de tennisbaan. We zien je graag op 1 april bij ZTC, aan de Wolferdinge 1a in Zuidlaren!

De aanvoerders van de competitieteams kunnen op deze dag de competitieballen ophalen.

Heb je interesse in deelname? Meld je aan of stuur een mail te sturen naar [email protected]. 

 

Nieuwscategorieën ZTC competitie nieuws


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 409 1654

Address

Wolferdinge 1a
9471 JM Zuidlaren

KVK-nummer

40045908