Nieuws van Future Tennis: Joa stopt als trainer

23 juli 2022

Beste “trainings”leden,

Helaas heeft onze trainer Joa besloten om een nieuwe stap in zijn carrière te maken en heeft hij zijn contract bij Future Tennis & Padel opgezegd. Per september zal hij niet meer aanwezig zijn bij de trainingen op de club.

Om het seizoen af te maken heeft Future Tennis & Padel een nieuwe trainster aangenomen. En nog wel iemand uit Zuidlaren en opgeleid op de club.

Willie Nijborg, 22 jaar en top 100 speelster in Nederland.

Willie heeft dit jaar de HBO opleiding Commerciële Economie afgerond. Daarnaast heeft ze ruime ervaring met training geven door het leiden van de tennisclub in Schoonoord. Ze heeft door haar kunde, tenniservaring en enthousiasme de club van 3 uur training per week naar 10 uur laten groeien. Voor zo’n kleine club een hele prestatie.

Graag willen we Joa bedanken voor zijn enthousiasme op de baan. We wensen hem veel succes in de rest van zijn carrière als tennistrainer.

Mochten er vragen zijn mogen jullie deze aan mij per mail sturen.
Ik ben tot 6 augustus niet bereikbaar door de vakantie.
Na 6 augustus beantwoord ik de mails.

Iedereen een fijne vakantie gewenst.

Met sportieve groet,

Maurits Post