Nieuwe clubkampioenen 2022

03 juli 2022

De afgelopen week zijn weer de ZTC Fietscentrum Zuidlaren clubkampioenschappen gespeeld voor de onderdelen enkel en mix dubbel.
In de acht Categorieën die er waren, is er flink gestreden door enthousiaste spelers. Het weer zat de spelers we heel erg mee. Op donderdag konden er maar twee partijen niet afgespeeld worden door de knetterende én mooie onweersbui. Maar door de flexibiliteit van de spelers zijn deze wedstrijden netjes voor de halve finales gespeeld.

Het mooie weer liet het op vrijdag niet afweten en de avond was weer goed gevuld met strijdlustige kruisfinales en poulewedstrijden van de Damesenkel A. In deze laatste categorie heeft Elsbeth van der Kamp gewonnen net voor Karlijn Veldhuis.
Bij de dames enkel B mocht Noémie Postmus zich op zaterdag de winnaar noemen net voor Karolien Renkema na een mooie driesetter.

Bij de heren enkel A mag Bart Kuenen zich clubkampioen noemen na een zinderende strijd met Chiel Schuinder.

Ook bij de Jongens enkel 17 liep de spanning hoog op. Julian Schuinder won de finale van Tijn Kuenen.

Bij de heren enkel B waren er 4 heren die om de titel streden. Ernst jan Pastor mocht de 1e prijs mee naar huis nemen.

Ook de toppers van de club kwamen in actie. Niek Veldkamp kon Pim Boogers niet van zijn troon stoten.

De mix dubbels werden gespeeld door enthousiaste tennissers verdeeld over 2 categorieën. De GD A is gewonnen door Marije Strikwold en Floran Evers. Nummer twee werden Edwin van Groeningen en Rianne Kamphuis.

Bij de GD B ging de finalestrijd tussen Oege Bergsma/Saraya Bakker en Kars Schuiling/Marielle Bakker. Dit laatste duo mocht de eerst prijs mee naar huis nemen.

Op de club hebben we kunnen genieten van mooi weer, spannende wedstrijden en vooral sportieve gezelligheid. Wij feliciteren onze nieuwe clubkampioenen. Op naar de clubkampioenschappen Dubbel eind augustus!

Nieuwscategorieën Clubkampioenschappen