Nieuw toegangssysteem clubhuis

15 maart 2023

Binnenkort wordt de wijze van toegang tot het clubgebouw verandert. Waarom is dat, vraagt u zich wellicht af. De KNLTB geeft sinds kort geen fysieke ledenpassen meer uit. Deze passen zijn erg gevoelig voor beschadiging van de magneetstrip en daardoor storingsgevoelig. Wel heeft elk KNLTB lid nu een digitale ledenpas in zijn KNLTB Clubapp. Met deze digitale pas kunnen we in de nabije toekomst veel handige dingen voor onze leden doen, echter voor toegang van het clubgebouw is deze pas te fraudegevoelig (QR code). 

Ook willen wij als vereniging de contributie voor onze leden met alle middelen zo laag mogelijk houden. Door nu onze banen, en in de wintermaanden de hal, tijdens incourante uren te kunnen verhuren wordt Meet & Play ingevoerd. Dat wil zeggen dat niet ZTC leden via een app een baan kunnen huren. Als ze dat doen ontvangen ze in de app een tijdelijke PIN code waarmee ze naar binnen kunnen om bijvoorbeeld de baanverlichting in te schakelen of gebruik te kunnen maken van het toilet en douches en natuurlijk om de blaashal te kunnen betreden.

We hebben nu de buitendeur van het clubgebouw niet op slot tussen 09:00 uur en 20:00 uur totdat Meet & Play technisch geïnstalleerd is. Zo kunnen mensen die een baan huren naar binnen. Als ZTC lid kun je dan natuurlijk ook zo naar binnen. Buiten deze uren kun je nog steeds met je KNLTB pas of tijdelijke pas via de paslezer naar binnen.

Op het moment dat Meet & Play technisch gerealiseerd is blijft de fysieke KNLTB pas actief voor onze ZTC leden en verandert er ten opzichte van nu niets. Op het moment dat de pas het begeeft kun je dit melden bij de ledenadministratie en krijg je een unieke persoonlijke PIN code waarmee je naar binnen kunt. Dan de achterdeur in de hal. Het blijkt dat spelers die naar baan 8 en 9 gaan deze deur daarvoor gebruiken. De deur werd echter heel vaak niet op slot gedraaid en daardoor was het clubgebouw ’s nachts voor iedereen toegankelijk.

Bij het verlaten valt de deur nu automatisch in het slot en kan dan niet meer van buitenaf geopend worden. Het wordt nog zodanig aangepast dat wel met een sleutel de deur van buitenaf geopend kan worden. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 409 1654

Address

Wolferdinge 1a
9471 JM Zuidlaren

KVK-nummer

40045908