Blaashal exploitatie voortaan door ZTC

20 mei 2022

ZTC en STZ (Stichting Tennishal Zuidlaren) hebben de banden recent verder aangetrokken. En de samenwerking zal voortaan op een andere manier worden ingevuld. Samengevat komt het erop neer dat ZTC de exploitatie en verhuur verzorgt, en dat STZ het technisch onderhoud blijft verzorgen.

Feitelijk komt het erop neer dat ZTC alle binnen en buiten tennis activiteiten organiseert en faciliteert. ZTC gaat het opbouwen en afbreken van de tennishal verzorgen, en ook het baanonderhoud. Daarnaast zal ZTC de verhuur van de binnenbanen organiseren.

Voor de vaste huurders en Future Tennis betekent dat, dat de huurovereenkomst met ZTC zal worden gesloten. En voor het komende winterseizoen zal de procedure hiervoor in hoofdlijnen hetzelfde blijven. We gaan echter administratief gezien een andere manier van werken toepassen. We gaan dit verzorgen met behulp van ons KNLTB.club systeem. De vaste huurders en Future Tennis krijgen hier binnenkort meer informatie over.

We zijn daarnaast van plan om alle reserveringen via het afhangbord te laten verlopen. Voor de vaste huurders en Future Tennis gaat ZTC deze reserveringen in het systeem plaatsen. Voor de losse verhuur willen we Meet & Play gaan inzetten om banen te kunnen reserveren. Dit betekent dat de losse huurders op de vrije momenten een baan via deze app of website kunnen boeken, en ook direct afrekenen.

Qua toegang naar de hal gaan we het toegangsysteem geschikt maken. Daarover zullen we tzt meer informatie verstrekken.

Vanuit ZTC is Marieke Deuring onze contactpersoon voor de administratieve zaken en planning.

Meer informatie vind je op onze pagine Tennishal Zuidlaren.