Berend Botje toernooi groot succes

20 juni 2022

Het Berend Botje toernooi is een groot succes geworden. Veel spelers van ZTC en andere clubs hebben een geweldige week achter de rug.

Elke dag was het prachtig weer. Daardoor was er veel publiek aanwezig om van spannende wedstrijden op alle niveaus te genieten. Ook de spelers zelf bleven na hun wedstrijd wat langer op het terras. Iedereen leek dubbel te genieten nu we corona even konden vergeten. Soms werd het wat later dan gepland, maar de organisatie hield altijd alles onder controle.

Onze dank gaat dan ook uit naar Andre, Rianne, Kirsten, Saraya en Inge. Er is veel tijd gestopt in alle voorbereidingen, van de marketing tot het verzorgen van borrelhapjes. Dank ook aan de kantinecommissie en overige leden voor het invullen van alle diensten. Als vrijwilligers hebben we dit allemaal in onze vrije tijd voor elkaar gekregen.

Van de beginners tot en met niveau 3 werd er sportief gestreden om de prijzen. Ook in de zomerse hitte gingen we door. En uiteindelijk kan er in iedere poule dan maar één winnaar zijn. Zij staan trots op de foto’s en hebben een mooie prijs als beloning gekregen.
Naast de prijzen voor de deelnemers aan het toernooi, zijn er ook prijzen van onze sponsors verloot op zaterdagavond. Zo kent dit toernooi nog meer winnaars. Veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Volgende week spelen we de clubkampioenschappen. Deze zijn van woensdag 22 juni t/m zondag 3 juli, zowel voor Jeugd (groen en geel) als voor Volwassenen. Je bent van harte welkom ook dan te genieten van onze fantastische sport.

Nieuwscategorieën Berend Botje

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen