Baan beschikbaarheid vanaf maandag 21 december 2020

20 december 2020

We hebben de gravelbanen de afgelopen tijd langer dan normaal opengehouden. Dit hebben we gedaan i.v.m. de Corona perikelen om het tennissen en trainen zo lang mogelijk doorgang te laten vinden. Toch is het verstandig om de gravelbanen enige rust te gunnen de komende tijd om, en daarmee ook de mensen van de accommodatiecommissie. Daarbij komt ook dat de professionele groundsman van de fa. Dolmans eind deze week met winterreces gaat.

Vanaf 21 december a.s. kunnen de gravelbanen 1 t/m 5 niet meer gereserveerd worden op het afhangbord en in de ClubApp. Vrij spelen kan voorlopig alleen op banen 8 en 9. Deze banen kunnen gewoon gereserveerd worden via de ClubApp.

Vanaf 4 januari 2021 beginnen de trainingen / lessen weer. Door de huidige Corona maatregelen kunnen deze niet in de blaashal gegeven worden. Deze binnen trainingen verplaatsen we naar buiten, naast de trainingen die al op buitenbanen gepland waren. Alle trainingen worden vanaf 4 januari 2021 allemaal op de banen 1 t/m 5 verzorgd, waarbij FutureTennis ook het onderhoud van de gravelbanen mede uitvoert (o.l.v. Dolmans).

Deze opzet hanteren we in ieder geval tot het kabinet halverwege januari de Corona maatregelen mogelijk weer aanpast. We zullen op basis daarvan weer nieuwe afwegingen maken omtrent het beschikbaar stellen en openhouden van de banen.

Samengevat:

- Gravelbanen 1 t/m 5 zijn vanaf 21 december 2020 gesloten voor vrij spelen

- Vanaf 4 januari 2021 worden de gravelbanen 1 t/m 5 uitsluitend beschikbaar gesteld voor trainen / lessen

- Banen 8 en 9 zijn geheel vrij te gebruiken voor vrij spelen