ALV goed verlopen

25 februari 2023


Op 21 februari 2023 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ZTC gehouden. Dit jaar weer live. De opkomst was magertjes, slechts 10 leden wisten de weg te vinden naar baan 10 om met de zes bestuursleden in gesprek te gaan. Neemt niet weg dat de vergadering prima is verlopen en dat de volgende besluiten zijn genomen:

  • De jaarverslagen van de secretaris en de commissies zijn vastgesteld
  • Dat geldt ook voor de jaarrekening met een klein positief resultaat. Er sprake van een gezonde financiële situatie bij ZTC. Wat enige zorgen baart is de lichte daling van het aantal leden.
  • De begroting voor 2023 is door de leden goedgekeurd, inclusief een verhoging van de contributies en overige bijdragen met 5%.
  • Het beleid m.b.t. de verhuur van de banen in de blaashal wordt gecontinueerd. Dit betekent dat de vaste huurders als eerste aanspraak kunnen maken op voortzetting van de baanhuur. Vrijgevallen uren worden aangeboden aan overige belangstellenden en in volgorde van aanmelding toegekend.
  • Rianne Kamphuis en Pim Boogers zijn benoemd in het bestuur als opvolgers van Rob Hamersma en Gert Heller. In de opvolging van secretaris Irma Schrage is nog niet voorzien.

Het bestuur kijkt terug op een goed jaar waarin we, na de twee coronajaren, weer fijn hebben kunnen tennissen op onze mooie accommodatie. Dit met dank aan alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 409 1654

Address

Wolferdinge 1a
9471 JM Zuidlaren

KVK-nummer

40045908