Kabouter tennis

Sinds een paar jaar organiseert ZTC Zuidlaren Kaboutertennis voor kinderen tussen 4 en 6 jaar (groep 1&2). Kaboutertennis is dé ideale manier om op een speelse en vooral leuke manier kennis te maken met de tennissport. Naast slag- en balvaardigheid wordt veel aandacht besteed aan de oog- hand coördinatie en motorische vaardigheden met behulp van diverse gooi- en vangspellen. Gezonde beweging in de buitenlucht met veel spelvormen staan garant voor een leuke kennismaking met tennis en een hoop plezier! Binnen het jeugdtennis zijn leeftijdsgroepen ingedeeld in kleuren. Het kaboutertennis is hier een voorloper op.

De trainingen
De trainingen worden verzorgd door een trainer van Future Tennis en vinden plaats op de buitenbanen van het tennispark van ZTC. Materialen en rackets worden door de organisatie geregeld. Voor de deelnemers is makkelijk zittende (sport) kleding aan te raden met schoenen zonder noppen. De trainingen zullen op vrijdagmiddag plaatsvinden tussen 14.30-15.30.

Voorafgaand aan het kaboutertennis is het mogelijk om gratis deel te nemen aan sportpret. Opgave hiervoor kan via de volgende link: sportpret Tynaarlo

 

Meer weten over het kaboutertennis?
Stuur dan een email naar de organisatie: [email protected]

   

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 409 1654

Address

Wolferdinge 1a
9471 JM Zuidlaren

KVK-nummer

40045908